Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

4. juli 2021


4 tips og ideer til en nem skolestart

Står du lige på tærsklen til at skulle sende dit barn afsted på første skoledag? Dét er bare stort og næsten ikke til at rumme - og så kommer der alle de ting, man skal have styr på oveni; har man nu købt den rigtige skoletaske, det rigtige penalhus, er madkassen stor nok, er der noget, man har glemt?

Overgangen til skolen gør også, at de små (nu store) børn skal til at være mere selvstændige og til, i endnu højere grad, at holde styr på deres ting.

Og det kan være svært, når alle børnenes ting, ligner hinanden, som de jo ofte gør, fordi børnene gerne vil have dét, de andre har - og det forstår man jo godt...

Vi har derfor her listet nogle (synes vi selv) uundværlige råd til, hvordan vi ser, Navnelapper kan være med til at gøre det lettere for børnene at holde styr på alle deres ting, og overgangen til skolen forhåbentlig bliver mindre overvældende.


Navnelapper.dk’s tips og råd til en god skolestart

1. Mærk tasken! Allerede her, er man hjulpet godt på vej: Hvis du har den rigtige taske, er du sikret (i hvert fald fra morgenen af), at det er de rigtige ting, der kommer i børnenes hænder. Tip: Ældre børn kan også have gavn af Navnelapper, men vil måske hellere have dem siddende inde i tasken ;-)

2. Sæt Navnelapper på alle dele i penalhuset. Det kan måske virke lidt voldsomt, men det kan være en god investering, fordi der ikke går lang tid før, alle farver og tuscher på mærkelig vis er forduftet - man kan overveje kun at mærke de dele, man helst ikke vil, der forsvinder. Og igen, kan det være en god idé at mærke selve penalhuset.

3. Sæt Navnelapper på alt, hvad der kan sættes Navnelapper på! Det gælder både drikkedunk, madkasse, alle de små dele i madkassen, selve madposen, og selvfølgelig også alt overtøjet og fodtøjet, der også ligner hinanden. Igen, kan det virke en smule overvældende, men det er en stor hjælp for dit barn - og også for læreren ;-) 

 

 

4. Navnelapper går jo desværre ikke så godt i strømper, men brug evt. en lille taske og sæt Navnelapper på denne, så er strømperne, og evt. andre smådele, samlet og dit barn véd, at disse tilhører dit barn.


Har du set vores brugsvejledning og andre tips og tricks?

Hvis du ikke har læst den endnu, så kan vi anbefale at læse vores brugsvejledning til Navnelapper her på hjemmesiden samt vores gode tips og tricks. 

 

Mange kommer for eksempel nemt til at sætte Navnelapper i bunden af skoene, men dette anbefaler vi ikke, da det slider for meget på skriften, så den risikerer at forsvinde.

 


Vi ønsker jer en rigtig god overgang til dette nye og spændende kapitel i jeres barns liv - det skal helt sikkert nok blive lærerigt - og mon ikke også festligt ;-)