Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

15. december 2021


De 3 bedste tips til at bruge navnemærker i tøj

Vi oplever, at kommende Navnelapper-kunder er skeptiske, når det kommer til at bruge navnemærker til tøj. Kan de nu også holde til at sidde et sted, der er udsat for regn, slud, og endda at komme i vaskemaskinen og tørretumbleren? Svaret er: Ja! Vores navnemærker har en helt særlig kvalitet og klæbeevne, der gør, at selv kogevask på ingen måde er et problem.

Dette er også grunden til, at småbørnsforældre har taget så godt imod mærkerne. Selvom “lille baby-Anton” har skidt hele vejen op ad ryggen, er det intet problem for navnemærket - det skal nok blive siddende i den efterfølgende kogevask af bodystockingen.

Igennem årene har vi gjort os rigtigt mange erfaringer med, hvordan man bedst bruger navnemærker til tøj. Vi har lavet adskillige tests og heldigvis også fået rigtigt mange tilbagemeldinger fra vores trofaste Navnelapper-kunder. På baggrund af dette, har vi her samlet vores 3 bedste tips til, hvordan du sikrer, at dine navnemærker holder længst muligt på tøj. 

 

 

Her får du vores 3 bedste tips til at sætte navnemærker i tøjet:

1. Sæt navnemærker på en jævn og glat overflade

Navnemærker er til en vis grad elastiske, og kan derfor sagtens sidde rundt om, f.eks. en kuglepen. Men navnemærker er ikke elastiske nok til at følge en blød trøje. Den vil have tendens til at ville rette sig ud og til sidst ryge af trøjen. Derfor plejer vi at anbefale, at desto glattere og ikke-elastisk overflade, desto bedre. Den bedste placering af navnemærker på tøj er derfor helt klart på mærket i nakken eller på vaskeanvisningen

Her er det vigtigt at være opmærksom på, at navnemærket holder sig indenfor vaskeanvisningen eller mærket, da det er vigtigt, at der ikke kan trænge vand ind under navnemærket. Det skyldes, at hvis der stille og roligt kan komme mere og mere vand ind under navnemærket, vil det opløse limen mere og mere. Til sidst vil navnemærket være så løst, at det vil hænge fast i noget andet, der river navnemærket af. Det kunne være en anden trøje i vaskemaskinen eller tørretumbleren

Mange vil sikkert også opleve, at navnemærker på en striktrøje vil have tendens til at falde af. Dette skyldes, at de små tråde, der hele tiden løsner sig fra trøjen gør, at der stille og roligt kan komme mere og mere vand ind under navnemærket, så det til sidst rives af.

2. Sæt navnemærker på en ren og tør overflade

Det kan nemlig være en rigtig god idé at sikre, at tøjet ikke er fugtigt, fedtet eller lignende, når man sætter navnemærket på. Da vil limen nemlig ikke kunne binde sig ordentligt til den overflade, det sættes på. Af samme grund, er det en rigtig god idé at vaske nyt tøj før, du begynder at klistre navnemærkerne i tøjet. Meget nyt tøj er nemlig behandlet med en slags blødgøringsmiddel, der gør, at navnemærket ikke kan hæfte ordentligt.

3. Gør dét, der fungerer bedst for dig

Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke ensbetydende med, at man ikke kan sætte navnemærket direkte fast på noget blødt stof eller strik. Det hører vi, at mange gør, og at det ofte holder rigtigt fint, netop fordi navnemærkerne har denne helt særlige klæbeevne.

 

Vi kan bare ikke garantere, at det holder lige så godt som på vaskemærket. Derfor er det ikke “best practice”, når det kommer til at bruge sine navnemærker til tøj - men det kan jo være den bedste løsning i situationen, frem for at miste en strikhandske mere. 

Desuden vil nogle foretrække, at navnemærkets synlighed først og fremmest er det vigtigste. Her er det ikke altid, at mærket i nakken eller vaskeanvisningen er det letteste at få øje på, når strikhandskerne har forputtet sig i bunken af “glemte sager”.

 

Nu er du helt klædt på til at bruge navnemærker til tøj - vi glæder os til at tage imod din ordre.


Tusind tak for jeres feedback!

Den er uundværlig for, at vi kan blive endnu bedre til rådgive vores kunder. Og for at kunne blive endnu bedre til dét, vi er sat i verden for, nemlig at lave navnemærker med den bedst mulige kvalitet. Vi vil glæde os til at tage imod din anmeldelse af Navnelapper.dk på Trustpilot.