Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Gratis plakater

Vil du gerne være med til at hjælpe andre med at passe på dét, der betyder noget?

 

Herunder finder du en række plakater, du kan bruge til at inspirere andre til at bruge Navnelapper.

 

1. Download din yndlingsplakat herunder.

2. Eller send os en mail på: info@navnelapper.dk - så sender vi dig meget gerne plakater og flyers.


Vi får rigtigt mange henvendelser fra børnehaver, vuggestuer og skoler, der efterspørger plakater, der kan opfordre forældrene til at få mærket børnenes tøj og ting med Navnelapper. Uden navn i tøjet, bruges der nemlig rigtigt meget tid på at finde Sofies ene sko og Jonas' jakke.

 

Så hjælp pædagogerne og lærerne ved at tage plakaten med i dit barns børnehave, vuggestue, skole - eller hvor der godt kunne bruges lidt "Navnelapper-hjælp". 

 

Download plakaten her: Kære forældre. Pas på dét, der betyder noget

Her har du en plakat, der kan inspirere unge som ældre med en masse eksempler på, hvordan man kan designe og bruge Navnelapper.

 

Hæng gerne plakaten op i institutionen, sportshallen, ældrecentret - eller andre steder, du kommer forbi :-)

 

Download plakaten her: Mærk mere. Mist mindre.

 

 

Navnelapper kan bruges af alle - og til alt (næsten). Plakaten her kan være en påmindelse til alle om, at også boremaskinen, paraplyen eller sportsudstyret fortjener en Navnelap.

 

Hæng gerne plakaten op på din arbejdsplads, i den lokale hal, SFOén eller andre steder, du mener, de med fordel kunne give deres udstyr en navnelap :-)

 

Download plakaten her: ét klistermærke til alt (næsten)

De fleste har prøvet det. Den ene ulykkelige og ensomme støvle uden sin makker. Det er altså ikke helt det samme at rende rundt i regnen med kun en støvle på den ene fod.

 

Så hjælp hinanden med at passe godt på tingene, så det stadigvæk kan være sjovt at hoppe i vandpytter. 

 

Download plakaten her: ...fordi to gummistøvler er bedre...

Hver dag bruger pædagogerne  og lærerne oceaner af tid på at lede efter Wilhelms vante og Josefines støvle. 4 ens huer og 20 par regnbukser i præcist samme farve, gør det svært for både pædagoger og børn at kende forskel på hvis-er-hvis. Uden navn i tøjet, havner tøjet ofte i glemmekassen.

 

Plakaten her er en opsummering af Navnelapper.dk's mini-analyse af glemte ting i indskolingen. Vi fandt ud af, at det er ret overraskende, hvor store mængder tøj det drejer dig om.

 

Hjælp pædagogerne og lærerne og hæng gerne plakaten op i børnehaven eller indskolingen. En god påmindelse til forældrene om, at der er meget at spare ved at miste mindre.

 

Download plakaten her: Der glemmes meget