Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Certificering & test af Navnelapper

Navnelapper er grundigt testet, og både vores produktion og selve navnelapperne er dokumenteret fri for sundhedsskadelige stoffer. Materialet til mærkerne er UL-certificeret og CSA-godkendt, hvilket sikrer vores Navnelapper deres unikke holdbarhed.


Fri for hormonforstyrrende stoffer og anden skadelig kemi

Navnelapper.dk overholder RoHS-direktivet, der begrænser brug af ti skadelige stoffer i produktionen, herunder hormonforstyrrende ftalater. Vores produktion er derfor dokumenteret fri for ftalater.

 

Desuden er materialet, vi printer Navnelapper på, grundigt testet for kendte sundhedsskadelige kemikalier.  Navnemærkerne kan derfor trygt bruges i kontakt med børns tøj, legetøj, madkasser og drikkedunke.


Du kan se den komplette liste over stoffer, som direktivet begrænser her www.rohsguide.com

Tåler fugt, maskinvask og høje temperaturer

Navnelapper er UL-certificeret og har dokumenteret holdbarhed ved brug på metal, glas og plast. Navnemærkerne tåler fugt og overfladetemperaturer mellem -40°C og 149°C.

 

Du kan nemt bruge de små klistermærker på børnenes madkasser og drikkedunke, der tit skal igennem opvaskemaskinen, eller på sutteflasken, der må en tur i mikrobølgeovn igen og igen... Navnemærket er helt perfekt til børnenes ting, de holder godt på støvler - også efter en omgang plask i en vandpyt og en gåtur i vinterfrost.

 

Se mere information om materialet og certificeringerne:

 

UL: MH16411

CSA: 099316