Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

13. april 2022

Nyhed! Ny aktivitetsside for børn hos Navnelapper.dk


Hos Navnelapper.dk elsker vi at lave krea og at lege med genbrugte ting, der ellers ville blive smidt ud. Det ligger nemlig i Navnelapper.dk’s DNA at mindske spild.

 

Når vi sætter Navnelapper på tøj og ting, er der større sandsynlighed for, at de ikke bliver væk. Og så har du dine ting indtil levetiden er opbrugt, eller junior er vokset ud af forårsjakken.

 

På samme måde er upcycling og genbrug af alverdens materialer til krea og leg blevet en naturlig del af vores hverdag.

Upcycling - nem og billig tip til krea hygge

Upcycling er en rigtig god måde at genbruge materialer, så de kan komme til gavn og nytte i en ny sammenhæng.


Vi har længe givet tips og tricks på vores Instagram-side til, hvordan du på en nem og billig måde kan lave sjove krea-projekter med børnene af alt fra toiletrullen til havefraspakken.

Fra Instagram sjov til stor inspirationsside

Fordi aktiviteterne på vores Instagram er blevet taget så godt imod, har vi besluttet at lave vores helt egen aktivitetsside for børn her på hjemmesiden.


Aktivitetssiden er spækket med inspiration til krea-hygge, men går også meget bredere ud. Du finder nemlig også inspiration til både indendørs lege og sjov i haven.

 

Dog er kriterierne selvfølgelig de helt samme - aktiviteterne skal være lette at gå til, og projekterne skal kunne laves af genbrugte materialer eller dét, du allerede har derhjemme.Kunne du godt bruge inspiration til nogle anderledes aktiviteter for børn enten til weekend- eller feriehyggen?

 

Eller arbejder du med børn til daglig? Så vil vores aktivitetsside helt sikkert være et besøg værd.

 


Mangler vi en aktivitet?


Vi kan slet ikke få armene ned af ren begejstring over vores nye side, og vi glæder os til at spække den endnu mere med sjove, kreative og lærerige aktiviteter.

Og måske mangler vi din yndlingsaktivitet for børn? Eller kunne du tænke dig at lave et gæsteindlæg om din yndlingsaktivitet for børn?


Kontakt os meget gerne på: info@navnelapper.dk eller tlf. 53 77 71 17.