Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

6. september 2021


Hos Navnelapper.dk smider vi ikke noget ud (næsten)

Det gør vi ikke, fordi vi ønsker at sætte så lille et klimaaftryk, som muligt. Derfor gemmer vi stort set alle rester fra produktionen af vores Navnelapper, så de i stedet kan blive genanvendt og komme til glæde og gavn på ny, fremfor blot at blive smidt ud. Og det passer faktisk perfekt, fordi vi har nemlig fundet ud af, at rigtigt mange børnehaver, skoler og andre institutioner rigtigt gerne vil have fingrene i resterne, så børnene i bedste upcycling-stil, kan bruge dem til at lave kreative projekter. 


Helt i hak med vores mission

At vi har fokus på at mindske spild, går helt i hak med Navnelapper.dks mission, der netop er at stoppe spild og overforbrug; når du sætter navnemærker på tingene, er der større sandsynlighed for, de ikke mistes, og jordens ressourcer sparres, fordi der ikke skal købes nyt. Så i stedet for at smide strimlerne væk fra kuverterne, når de lukkes og rullerne fra klistermærkerne, gemmer vi begge dele.


Lageret bugner igen med ruller i kassevis

Vi kan snart ikke komme ind på lageret for kasser med vores tomme Navnelapper-ruller. Derfor er det igen tid til at sende rullerne videre på deres færd og gøre nogle børn glade. Men selvom, vi har rigtigt mange ruller, er der desværre ikke nok til alle, derfor foregår det som Giveaway.

 


Vil du have fingrene i en kasse med de lækre ruller?

Hvis du vil have chancen for at deltage i konkurrencen om en kasse med ruller til dit barns institution eller skole, kan du lige nu gå ind og deltage i vores Giveaway på enten vores Instagram- eller Facebook-profil (eller begge steder...). Rullerne er fantastiske til at lave rullinger af, og der er masser af inspiration at hente på vores Instagram-side, hvor vi netop giver tips til upcycling - også af ruller (almindelige toiletrullerør kan også bruges).


Nåede du det ikke?

Så bare rolig - vi udlover løbende vores rester enten efter først-til-mølle-princippet eller som Giveaways. Følg os blot på de sociale medier eller tilmeld dig nyhedsbrevet (nederst på siden), så lover vi, du nok skal få besked.

 

Vi glæder os til at gense Navnelapper-rullerne forklædt i kreative børneværker.