Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

17. august 2021


Navnelapper.dk ønsker at mindske spild

Udover, at Navnelapper er med til at sikre, at du ikke mister dét, du holder af, ser vi også navnemærker i et større perspektiv som at være med til at mindske spild; når man ikke mister sine ting, sparer man på jordens ressourcer, fordi det undgås at skulle producere nyt. 

 

Helt fra start, har det været grundlægger af Navnelapper.dk, Søren Larsens, tanke bag firmaet, at det skulle kunne give et, måske beskedent, bidrag til at håndtere klimakrisen. Søren Larsen er nemlig forsker i miljø og økologi, og det ligger ham derfor meget nært på sinde.


Der mistes rigtigt meget!

Hos Navnelapper.dk har vi foretaget en lokal miniundersøgelse af, hvor meget tøj og ting, der rent faktisk mistes i daginstitutioner og skoler, fordi det bliver væk eller glemt. Vi tog derfor ud til alle lokale skoler og begyndte så ellers bare at grave hænderne ned i de noget uhumske glemmekasser og begyndte at veje og tælle op.


Vi fandt frem til, at hvis man ganger undersøgelsen op til at gælde hele Danmark, mistes der, alene i indskolingen, 250 tons tøj og ting hvert år. Det er rigtigt meget tøj.

 

Læs mere

Det kan svare sig at sætte navnemærker på tøj og ting

Det er altså en rigtig god investering at sætte mærkater med navn på tøj og ting, så man undgår at skulle købe nyt - eller at skulle grave t-shirten op af glemmekassen, hvis man trods alt var heldig, den var kommet deri ;-)

Fordi udover, at det er godt for pengepungen ikke hele tiden at skulle investere i nyt, ser vi altså også Navnelapper som en god investering for jordkloden og vores klima.