Historien bag Navnelapper.dk

Pas godt på kloden og de ting, der betyder noget for dig

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Ønsket om at gøre en forskel for klimaet

Jeg hedder Søren Larsen, og jeg er biolog og far til to. Og netop kombinationen af min baggrund i biokemi og økologi, og det at være far, formede idéen om at lave små, personlige klistermærker med ikon og navn.

Helt fra starten var det vigtigt for mig at skabe noget, der kan bidrage til at passe på klimaet, der uden tvivl forandres overalt på jorden. 

Én af årsagerne til klimaforandringerne er overforbrug, der skyldes vores brug-og-smid-væk-kultur. Hos Navnelapper.dk vil vi derfor gerne inspirere til at passe bedre på de ting, vi allerede har - og med de personlige klistermærker, ser vi en god måde til at gøre netop dette.

For det første får vi måske mere bevidsthed om at passe på vores ting, når der er et navnemærke på. For det andet, vil der være større sandsynlighed for at få tingene igen, hvis vi er så uheldige at miste dem.


En simpel løsning på et velkendt problem

Klimaforandringer eller ej, er det ikke noget nyt, at vi mister vores ting. Særligt daginstitutionerne kan nikke genkendende til at have svært ved at holde styr på garderoben. Der var altså ikke tale om et nyt behov - men nærmere en ny og let løsning på et velkendt problem. Et problem, der tidligere blev forsøgt løst med alt fra strygemærker og syning til plaster og gaffatape.

 

Men det er jo ikke alle, der hverken har tid eller lyst til at finde strygejernet eller broderisættet frem om morgenen før skoletid for at få et navn i den nye trøje.

 

Vi så derfor en mulighed for at gøre noget godt for klimaet og samtidig løse et velkendt problem - ved at tilbyde navnemærker, der er strygefrie og enkle at sætte i både tøj og på ting - også i farten. Samtidig var det et krav, at navnemærkerne tåler opvaskemaskine, vaskemaskine, kogning og at komme i fryseren.

Navnemærker uden skadelig kemi

Fordi mærkerne ofte sidder på madkassen og drikkedunken, og kommer i kontakt med huden, når de f.eks. sidder i nakken på trøjen, går vi også meget op i, at klistermærkerne er uden skadelige stoffer. Vi bruger ikke UV-print, og mærkerne er fri for BPA.

 

For at sikre den høje kvalitet - sikker og enkel anvendelse samt holdbarhed, blev der testet alverdens forskellige typer og former på klistermærker. Resultatet blev vores originale Navnelapper.


Over 7000 tilfredse kunder - TrustScore på 4.9 ud af 5

Hos Navnelapper.dk gør vi en ekstra indsats for, at du som kunde har den bedste oplevelse...

 


Planter et træ for hver ordre

Vi går op i at passe på kloden. Derfor har vi fra en tidlig start besluttet at kompensere for CO2-belastningen. For hver ordre vi får, planter vi et træ i samarbejde med Eden Reforestation Projects

 

Eden arbejder i nogle af verdens fattigste områder, hvor lokalbefolkningen er ansat til at plante træer. På den måde er projekterne med til at genetablere sunde skove - og så bidrager de samtidig til en øget levestandard i områderne.

0

...træer plantet - indtil videre.


Vi er vilde med genbrug

Vi ønsker at forlænge levetiden på alt fra vores kuvertindhold til tøj, sko og diverse sager. På bagsiden af vores følgeseddel har vi designet en origami, som børn og barnlige sjæle kan give sig i kast med.

 

Vil du have inspiration til genbrug og upcycling, så følg med på vores blog eller Instagram. Her deler vi tips og tricks til, hvordan du kan mindske spild og genbruge mest muligt.