Beklager, men din browser kan ikke vise siden helt korrekt. 

Prøv at opdatere din browser. 

Navnelapper®

– holder på (næsten) alt

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper® i kurven

Sådan bruger du dine Navnelapper®

  • Navnelapper® sættes på som et almindeligt klistermærke - og trykkes godt fast – også i kanterne, så der ikke kan slippe vand ind under.
  • Navnelapper® sidder bedst fast, hvis de hæftes på en ren og tør overflade.
  • Undgå at sætte en tommelfinger (eller lignende) på mærkets klæbeflade.
  • Lad altid Navnelapper hærde 3 døgn før de udsættes for vask og kogning.

Navnelapper® i tøj

Tryk Navnelappen hårdt og jævnt fast på vaskeanvisningen eller mærket i ”nakken”. Der hæfter den bedst. Jo glattere overflade, jo bedre hæfter Navnelappen.


Navnelapper® i vaskemaskinen

Vent tre døgn før du putter Navnelapper® I vaskemaskinen. Jo bedre hærdning, jo bedre fæstner Navnelappen. Nyt tøj skal vaskes, før du sætter Navnelappen på. Nyt tøj er nemlig ofte behandlet med en slags blødgøringsmiddel som Navnelappen ikke hæfter godt på.


Navnelapper® i opvaskemaskinen

Vent mindst et døgn før du putter Navnelapper® i opvaskemaskinen, så limen hærder. Jo bedre hærdning, jo bedre fæstner Navnelappen.


Navnelapper® i fodtøj

Placér Navnelappen i fodtøjet, der hvor den slides mindst. Det kan være på indersiden i støvleskaftet eller på indersiden af skoens kant. Placeres Navnelappen i sålen, bliver den let udsat for fysisk slidtage, og det kan risikeres at teksten slides af.


Navnelapper® kan slides

Fysisk slitage af Navnelapper® kan ske, hvis der fx. er kommet sand i vasketøjet. Eller hvis Navnelappen placeres i bunden af en sko. Sand slider som sandpapir på Navnelappen, og det kan derfor ske, at Navnelappen tager skade. Undgå derfor fysisk, mekanisk slitage, da du derved forkorter Navnelappens levetid.


Navnelapper® kan pilles af

Navnelapperne kan pilles af igen. Det er smart. Så kan tøj og ting gå i arv, gives videre eller sælges. Du kan sagtens pille Navnelapper® af tøjet igen, uden at de efterlade klister. Hvis du lige får fat under hjørnet af den med en negl/noget spidst, kan den trækkes af tøjet. Navnelapper® på ting, kan være lidt vanskeligere at trække af ting, på same måde, som ved tøjet. Men løsner du Navnelappen i kanterne, så der kan trænge vand ind under, så bliver de meget nemmere at trække af igen.Vores kunder elsker os!

Vi er stolte af, at vores 100% Tilfredshedsgaranti har givet os over 5000 positive tilbagemeldinger.