Vejledning til brug af Navnelapper

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Sådan bruger du dine Navnelapper bedst

  • Du kan sætte Navnelapper på som et almindeligt klistermærke. Tryk godt fast – også i kanterne, så der ikke kan komme vand ind under.
  • Navnelapper sidder bedst fast, hvis du sætter dem på en ren og tør overflade.
  • Undgå at sætte en tommelfinger (eller lignende) på mærkets klæbeflade.
  • Lad altid limen virke i 3 døgn før du vasker og koger ting og tøj med Navnelapper på.

Navnelapper i tøj

Tryk dine Navnelapper godt og jævnt fast på vaskeanvisningen eller mærket i ”nakken”. Dér holder de bedst. Jo glattere overflade, jo bedre holder Navnelapper.

 

Undgå derfor at sætte navnelappen på elastisk stof, eller ujævnt vævet, for eksempel strikket eller hæklet overflade.


Navnelapper i vaskemaskinen

Vent 3 døgn før du putter Navnelapper i vaskemaskinen. Så holder navnelapperne bedst. Nyt tøj er ofte behandlet med en slags blødgøringsmiddel, som Navnelapper ikke holder godt på. Husk derfor at vaske nyt tøj før du sætter Navnelapper i.


Navnelapper i opvaskemaskinen

Vent mindst et døgn før du putter Navnelapper i opvaskemaskinen. Dette lader limen virke, og så holder navnelapperne også allerbedst.


Navnelapper i fodtøj

Placér Navnelapperne i fodtøjet, der hvor de er udsat for mindst slid. Det kan være på indersiden i støvleskaftet eller på indersiden af skoens kant. Hvis du sætter navnelappen i sålen, bliver den let udsat for fysisk slitage, hvilken kan ødelægge printet.


Navnelapper kan blive slidt

Fysisk slitage af Navnelapper kan ske, hvis der fx er kommet sand i vasketøjet. Eller hvis Navnelapper sidder i bunden af en sko. Sand slider som sandpapir på Navnelapper, og det kan derfor ske, at de tager skade. Undgå derfor fysisk, mekanisk slitage, da du derved forkorter navnelappernes levetid.


Du kan godt tage Navnelapper af

Du kan godt tage navnelapperne af igen. Det er smart. Så kan tøj og ting gå i arv, gives videre eller sælges. Du kan sagtens tage Navnelapper af tøjet igen, uden at de efterlader lim. Hvis du får fat under hjørnet af navnelappen med en negl/noget spidst, kan du trække den af tøjet. Navnelapper på ting, kan være lidt vanskeligere at fjerne fra ting, på samme måde, som ved tøjet. Men løsner du navnelappen i kanterne, så der kan trænge vand ind under, så bliver de meget nemmere at tage af igen.Nr. 1 på Trustpilot!