Vejledning til brug af Navnelapper

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Sådan bruger du dine Navnelapper bedst

  • Navnelapper sættes på som et almindeligt klistermærke - og trykkes godt fast – også i kanterne, så der ikke kan slippe vand ind under.
  • Navnelapper sidder bedst fast, hvis de hæftes på en ren og tør overflade.
  • Undgå at sætte en tommelfinger (eller lignende) på mærkets klæbeflade.
  • Lad altid Navnelapper hærde 3 døgn før de udsættes for vask og kogning.

Navnelapper i tøj

Tryk dine Navnelapper hårdt og jævnt fast på vaskeanvisningen eller mærket i ”nakken”. Dér hæfter den bedst. Jo glattere overflade, jo bedre hæfter Navnelapper.


Navnelapper i vaskemaskinen

Vent tre døgn før du putter Navnelapper vaskemaskinen. Jo bedre hærdning, jo bedre fæstner Navnelappen. Nyt tøj skal vaskes, før du sætter Navnelappen på. Nyt tøj er nemlig ofte behandlet med en slags blødgøringsmiddel som Navnelappen ikke hæfter godt på.


Navnelapper i opvaskemaskinen

Vent mindst et døgn før du putter Navnelapper i opvaskemaskinen, så limen hærder. Jo bedre hærdning, jo bedre fæstner Navnelappen.


Navnelapper i fodtøj

Placér Navnelappen i fodtøjet, der hvor den slides mindst. Det kan være på indersiden i støvleskaftet eller på indersiden af skoens kant. Placeres Navnelappen i sålen, bliver den let udsat for fysisk slitage, og det kan risikeres at teksten slides af.


Navnelapper kan slides

Fysisk slitage af Navnelapper kan ske, hvis der fx. er kommet sand i vasketøjet. Eller hvis Navnelappen placeres i bunden af en sko. Sand slider som sandpapir på Navnelappen, og det kan derfor ske, at Navnelappen tager skade. Undgå derfor fysisk, mekanisk slitage, da du derved forkorter Navnelappens levetid.


Navnelapper kan pilles af

Navnelapperne kan pilles af igen. Det er smart. Så kan tøj og ting gå i arv, gives videre eller sælges. Du kan sagtens pille Navnelapper af tøjet igen, uden at de efterlade klister. Hvis du lige får fat under hjørnet af den med en negl/noget spidst, kan den trækkes af tøjet. Navnelapper på ting, kan være lidt vanskeligere at trække af ting, på samme måde, som ved tøjet. Men løsner du Navnelappen i kanterne, så der kan trænge vand ind under, så bliver de meget nemmere at trække af igen.Nr. 1 på Trustpilot!