Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

8. december 2020


Navnelapper, upcycling og kreative projekter på Instagram

Vi har valgt, at vores Instagram-side skal bruges til at give idéer til upcycling og kreative projekter. Vi ønsker nemlig at mindske spild mest muligt; når man sætter Navnelapper på ting, er der større chance for, at dine ting ikke mistes, og at du har dine ting indtil, levetiden er opbrugt eller ikke længere er relevant. Men det betyder ikke, at de ikke kan komme til gavn og nytte i andre sammenhænge.

 

Hvad er upcyling, og hvordan kan du blive inspireret på vores Instagram?

Upcycling er betegnelsen for, at man genanvender ting, der ellers betegnes som affald. Tanken er, at man tilfører tingen værdi - eventuelt i en ny funktion - samtidig med, at den almindelige form bibeholdes. Ex, som når strimlerne fra konvolutter bliver til håret på en engel, et par gamle støvler bliver til potteskjulere, eller grankogler bliver til juletræer ;-)

Vi glæder os ovenud meget til både at inspirere med selv-producerede projekter og også at henvise til influencere, bloggere og designere mv., der, ligesom os, slet ikke kan få armene ned i ren og skær begejstring

over de uanede muligheder, upcycling har - og (endnu bedre) projekterne og inspirationen kan både komme til glæde i børne- mellem- og voksenhøjde.

Her i december giver vi, fx. gode idéer til, hvordan  alt lige fra avispapir, et reklameblad, brugte chokoladeæsker, gavepapir, en gammel gavepose, tebreve, diverse ting og sager fra naturen - til ja, (næsten) alt, kan blive til fint julepynt - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Har du nogle gode idéer?

Ja, og så glæder vi os helt vildt meget til at høre jeres gode idéer; når man tænker over det, upcycler vi (vist) alle sammen engang imellem - hvad var dit sidste projekt? Eller har du måske nogle gode forslag til, hvad vores næste projekt skal være?

 

Klik allerede nu ind og følg os på vores Instagram - måske du bliver inspireret til det næste julehygge-projekt med børnene. Eller også kan du dele din gode ide med os ;-) 

Når det er sagt, vil vi selvfølgelig stadigvæk fortsætte med at lave GiveAways og komme med gode idéer til, hvad I kan sætte vores fantastiske Navnelapper på ;-)