Navnelapper & kemi

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Navnelapper er grundigt testet og helt fri for skadelig kemi 💚


Navnelapper er en smart løsning, der gør hverdagen lidt nemmere. De fungerer som et almindeligt klistermærke – men speciallimen holder meget bedre, så mærkerne tåler både maskinvask og kogning. 

 

De originale Navnelapper er også helt fri for skadelig kemi. Udover at der ikke bruges blæk, så er navnelap og lim fri for UV-print, BPA og ftalater. Så du kan trygt sætte navnemærkerne på alle dine og børnenes ting og tøj.

 

Navnelapper kradser ikke. De er bløde og generer ikke, selv ved direkte kontakt med den mest følsomme hud.

 

 


Grundigt kvalitetstjek af Navnelapper

Navnelapper er lavet af polyvinyl, der er ganske uskadeligt – og bl.a. anvendes i USA til at mærke blodplasma-poser. Derfor er materialet grundigt testet for sundhedsskadelige kemikalier. Der bruges desuden ikke blæk, når vi producerer Navnelapper. Navnelapper er lavet ved, at skrift og ikon smeltes ned i mærket. Det giver en ekstrem holdbarhed.

 

Både navnelap og lim er fri for BPA ftlater, som bl.a. er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Dine Navnelapper er produceret i Danmark. Så vi har fuld kontrol over kvaliteten.


Navnelapper er testet af hverdagen

Vi har hverdagstestet mange forskellige typer lim og materialer til navnemærkerne for at finde den allerbedste kombination, som kan bruges til det meste.

 

Resultatet er Navnelapper, som er kogesikre og holder til en tur i vaskemaskinen, opvaskemaskinen og tørretumbleren.


Du kan sætte Navnelapper på alt (næsten)

Navnelapper holder på ure, bøger, støvler, DVD’er, værktøj, trøjer, frakker, gummistøvler, cykelhjelme, dametasker, computere, brilleetui, Nintendo, krykker, sko, cykler, hundehalsbånd, gryder, skoletasker, cd’er, laptops, pc-spil. Du kan også lave dine egne sutter med navn, madkasser med navn, sutteflasker med navn og meget... meget mere :-)


Vil du vide mere? Tjek gerne vores blog her

Illustration - ingen kemi
10. februar 2020

Navnelapper - uden sundhedsskadelig kemi

Materialet, der anvendes til Navnelapper, er polyvinyl og kommer fra et af verdens største etiket-virksomheder. Materialet bruges også blandt andet i sundhedssektoren i USA til at mærke blodplasma-poser. Derfor er det også grundigt testet for sundhedsskadelige kemikalier.

Navnelapper på sut
2. juni 2022

Derfor bruger Navnelapper.dk ikke UV-print

Siden Navnelapper.dk blev til, har det været vigtigt for os, at Navnelapper er helt fri for skadelig kemi. Derfor bruger vi ikke UV-print, når vi printer Navnelapper.

Glemt tøj i børnehave på tørrestativ
17. august 2021

Navnelapper.dk ønsker at mindske spild

Udover, at Navnelapper er med til at sikre, at du ikke mister det, du holder af, ser vi også Navnelapper i et større perspektiv som at være med til at mindske spild; når man ikke mister sine ting, sparer man på jordens ressourcer, fordi det undgås at skulle producere nyt.