Pas godt på dine ting på studiet

Med Navnelapper kan du mærke det meste

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Studerende? – Mærk din studieverden

Med en Navnelap på dine bøger og andre ting, du låner ud, er der meget større sansynlighed for, at du får de udlånte ting igen. For hvem var det nu lige, jeg lånte denne bog af – eller til?

Alle har prøvet at miste en oplader, en bog, en drikkedunk, vanter eller andre ting og sager. Det er super ærgerligt! Men tænk bare, hvis du fik tingene igen.

 

Med Navnelapper kan du slippe for at købe nyt - det må man sige er SU-venligt.

Vi køber konstant nye ting, fordi vi mister dem.

 

Da Navnelapper startede, som de første i Danmark, var idéen at bidrage til at reducere spild og merforbrug. Det er fortsat vores idégrundlag.

 

Vi håber også, at vi kan inspirere dig til at passe godt på dine ting.


Efterskole? Gør det nemt at passe på dine ting

Få Navnelapper på dine yndlingsting

De fleste efterskoler kræver, at du mærker alle dine ting med navn. Og af gode grunde.

For pakkelisten fra efterskolen er jo ens for alle. Og når alles ting til forveksling ligner hinanden, så kan der opstå en hel del ballade om hvis er hvis.

Så idéen med Navnelapper på hele molevitten er ikke så dum.

Og så er det lynhurtigt og nemt at klistre dine personlige Navnelapper på alt – fremfor at få mormor til at brodere navn i dit tøj, få mor og far til at stryge fine navnestrimler på rygsækken, gravere i tandkruset eller lade katten lave bidemærker i dine bøger …

festival – med Navnelapper

Det er jo helt vildt, hvad der mistes!

Alene på Roskilde festival 2019 blev der glemt over 200 mobiltelefoner!

Hertil kommer så alle de andre mistede tasker, briller, telte osv.

Det er besværligt – og måske umuligt – at få dine mistede ting igen, hvis der ikke er specielle kendetegn.

Til gengæld er det meget enkelt, hvis der er Navnelapper på:

Vi har selvfølgelig også fået rigtig mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks...” siger Camilla Schouw Broholm. Fra Midt- og Vestsjællands Politi i et interview (10.07.2019)

Sambo?

Det er godt at dele

– men ikke nødvendigvis alt.

 

Navnelapper gør det nemt at kende forskel på bøgerne, tandbørsterne, kopperne, og meget mere. 

 

Design Navnelapper

Ud at rejse med Navnelapper

En skøn togtur. Og kaffe. Så er dagen godt begyndt. Men hvem har mon glemt denne termokande? Det kan jo være hvem-som-helst! Termokanden ligner til forveksling de mange andre termokander, der glemmes. Uden specielle kendetegn. Ærgerligt. For ejeren må købe en ny. Igen.


Vidste du, at Navnelapper planter træer?

Plant en ordre hos os, så planter du også et træ

0

træer plantet - så langt.

Plant et træ nu

Læs med på vores Blog ...

En glad pige planter træer
24. februar 2020

Navnelapper - planter træer i Nepal

I samarbejde med Eden Projects, planter Navnelapper træer i Nepal. Nepal er måske bedst kendt for storslået natur, Himalaya bjerge og idylliske landsbyer. Hvem drømmer ikke om at opleve det storslåede Nepal?

Togstation
17. februar 2020

Har du mistet noget i toget? – Hvordan får du det så igen?

Hver eneste måned glemmes der over 2.000 ting – alene hos DSB. Kun ca. 40 % af det glemte, finder tilbage til ejeren igen. Hertil kommer så alt det, der glemmes på de længere interrails, på færger, på hostels, camps… Det hober sig op! Og rigtigt, rigtigt meget går tabt.

Baby, der sover
3. januar 2020

De populære navne lige nu: William er in – men Søren er yt!

I 2018, var der kun 20 drenge, der fik navnet Søren. Det er ikke mange. I hvert fald ikke sammenlignet med i 1987, hvor der var 583 drenge i Danmark, der fik navnet Søren. Det er lige omvendt med William. William var upopulært i 1987: Ingen fik navnet William! Men i 2018, var der 591 drenge, der kom til at hedde William. Det slår dog ikke William-rekorden i 2010, hvor det var 796 William'er. Men der er i alt 40.486 i Danmark, der hedder Søren. Og der er i alt kun 12.091, der hedder William. Du kan se hele Top-50-listen fra Danmarks Statistik over de mest populære navne her: https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/navne/navne-til-nyfoedte Danmarks Statistik trækker listerne fra CPR-registeret. “Navnebarometeret” går desværre kun tilbage til 1985. Så det er ikke umiddelbart muligt at se, hvilket årstal, fx Søren toppede. CPR-registeret blev først etableret i Danmark i 1968. Men der findes oplysninger om befolkningen fra kirkebøgerne helt tilbage til 1735. For det er jo interessant, at se på udviklingen i navne. Her på Navnelapper, ser vi jo på masser af navne hver eneste dag. Og vi bli'r jo nysgerrige på, hvad der gemmer sig af trends og forklaringer på denne klumpning af populære navne, tilbagekomst af gamle navne og påhit af nye navne. Det er der en del navneforskere, der er kommet med deres bud på. Nogle af de gennemgående tendenser, der gør sig gældende, har vi opsummeret her: • Navne bliver populære igen efter ca. 100 år • Det undgåes at give sine børn de navne, der var populære i sine forældres og sin egen generation. De populære navne går altså 3 generationer tilbage. • Navne, der kan udtales/anvendes internationalt får stadig større betydning • Navne fra kendte, som sangere, film- og TV-serier bliver populære. Men kendis-navne kan også have den modsatte effekt! • Kongenavnene går aldrig af mode