Navnelapper til alle aldre

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Små ting kan gøre en stor forskel

Navnelapper er små selvklæbende mærker med din tekst. Mærkerne holder til opvaskemaskine, vaskemaskine og det danske vejr.

Mærket er ret lille. Men har en stor effekt. For med Navnelapper på dine ting, er det meget nemmere at passe på tøj og personlige ejendele.

 

Skulle du glemme brilleetuiet, bogen eller handsken et sted, så finder det let tilbage til dig, da finderen kan se, hvem det tilhører.Flytter du på plejehjem, kan det være en rigtig god idé også at mærke dit tøj med Navnelapper.

Her bliver tøjet ofte vasket i en fællesvask. Ved at bruge navnemærker, er du sikker på at få det rigtige tilbage - og så tåler mærkerne både kogning og industrivask.

Vi anbefaler, at Navnelapper sættes på tøjet, dér hvor det strækkes mindst. Bedst er det, hvis der er en vaskeanvisning, som Navnelappen fæstnes på.

På for eksempel stræklagner, uden vaskeanvisning, holder Navnelapper ikke så godt, da den løsnes, hver gang lagnet strækkes ud.


Måske har du selv gode idéer til, hvad du også vil bruge dine Navnelapper til?

Emilie har valgt at bruge Navnelapper til syltekrukkerne. Så er der ingen, der er i tvivl om, hvor den fineste syltning kommer fra 😊