Handelsbetingelser

Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Handelsbetingelser for Navnelapper.dk


Generelle oplysninger

 

Maerk ApS

CVR-nr.: 36950013

Industrivej 3A

5500 Middelfart

Danmark

Email: info@navnelapper.dk

Telefon: +45 53777117


Betaling

 

På navnelapper.dk kan du betale med VISA, MasterCard og andre betalingskort. Derudover kan der betales med Mobilepay, Paypal, EAN og Viabill.

 

Beløbet for navnelapperne trækkes først, når varerne er afsendt fra Navnelapper.dk.

 

Alle priser på www.navnelapper.dk er inklusive moms medmindre andet er anført.

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

 

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

 

Læs mere på www.viabill.com/kredit


Bestilling

 

Når du har bestilt, går vi straks i gang med at producere din ordre. Oftest producerer vi samme dag du bestiller, og senest dagen efter din bestilling.

 

Du modtager en bekræftelse/kvittering for din ordre pr. e-mail, når du bestiller. Dernæst modtager du yderligere en mail, når vi har produceret din ordre og den er afsendt


Fragt og levering

 

I Danmark sender vi dine Navnelapper med DAO365. DAO leverer alle ugens dage direkte i din postkasse. Det betyder, at du kan forvente at modtage dine Navnelapper indenfor 1-2-dage fra din bestilling.

Er din postkasse ikke tilgængelig, vil DAO give dig besked om nærmeste afhentningssted.

 

Kun i områder, hvor DAO ikke kan levere (som fx til kolonihaver), sender vi med PostNord som A-post. PostNord er langsommere - så der må forventes en leveringstid på 3-5 hverdage.

 

Til Færøerne, Grønland og udlandet i øvrigt sender vi brev som A-post med PostNord. Alt efter geografisk placering vil ordrer til udlandet have en leveringstid på 3-21 hverdage.


Fortrydelsesret/Tilfredshedsgaranti

 

Hos Navnelapper.dk har du 100% Tilfredshedsgaranti, som giver dig betingelser, der er langt bedre end den lovmæssige fortrydelses- og reklamationsret.

 

Da vores navnemærker er produceret efter dine specifikationer, er der i udgangspunktet ingen fortrydelsesret på produkterne.

Navnelapper.dk giver dig alligevel 12 måneders 100% Tilfredshedsgaranti, som garanterer, at hvis dine navnemærker fra navnelapper.dk, uanset årsag, ikke lever op til forventningerne, får du et nyt sæt - eller din betaling refunderet.

 

Kontakt os inden du sender varen retur. Du skal blot sende os en mail med ordrenummeret og en kort beskrivelse af problemet. I nogen tilfælde vil vi bede dig om at maile os et foto eller returnere de resterende navnemærker, så vi kan finde ud af årsagen til problemet.

 

Navnelapperne sendes eventuelt til:

Navnelapper.dk

Industrivej 3A

5500 Middelfart

 

Tilfredshedsgarantien gælder i 12 måneder fra ordredato.


Forbehold

 

Den gældende pris på produkterne er den pris, der angives i indkøbskurven på vores webshop, og som gengives i din kvittering under bestilling


Billeder benyttet på Navnelapper.dk’s websider er illustrative og kan afvige fra varens faktiske udseende.


Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail: info@navnelapper.dk eller tlf.: +45 53777117.

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, og dit køb overstiger beløbsgrænsen på 1.100,- kr. kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - ec.europa.eu/odr

I forbindelse med din klage skal du indtaste vores mailadresse, som er: info@navnelapper.dk

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02/06/2022