Navnelapper og kemi

Din kurv

 • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

  {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

 • Du har ingen Navnelapper i kurven

Om Navnelapper ...


Navnelapper er små klistermærker til ting og tøj. Mærkerne anvendes på samme måde som almindelige klistermærker, men de holder meget længere.

Navnelapper tåler vand, frost og kogning. Den specielle lim hæfter på tøj, glas, metal og plastic. Dermed kan de fx bruges til at sætte navn på sutteflasker, som ofte koges - og helst ikke skal forbyttes.

Navnelapper er en smart løsning, der gør hverdagen lidt nemmere.

 

Navnelapper fungerer som et almindeligt klistermærke – men special-limen holder meget bedre: De originale Navnelapper tåler både maskinvask og kogning. En super smart måde at holde styr på både ting og tøj.

De originale Navnelapper er fri for skadelig kemi. Udover at der ikke bruges blæk, så er lap og lim fri for BPA og ftalater. Så mærk du trygt både ting og tøj

Navnelapper kradser ikke. De er bløde og generer ikke, selv ved direkte kontakt med huden.

 


Så store (eller små) er de

Navnelapper er 32 mm lange og 14 mm brede. Vi har valgt denne størrelse, da de er store nok til at blive set når man sætter navn på madkasser og lignende. Samtidig er de små nok til at få plads på tøjets vaskeanvisning eller hvis man f.eks vil lave sutter med navn på.


Navnelapper er fri for BPA og skadelig kemi

Navnelapper er lavet af polyvinyl, der er ganske uskadeligt – og bl.a. anvendes i USA til at mærke blodplasma-poser. Derfor er materialet grundigt testet for sundhedsskadelige kemikalier. Der bruges desuden ikke blæk, når vi producerer Navnelapper. Navnelapper er lavet ved, at skrift og ikon smeltes ned i mærket. Det giver en ekstrem holdbarhed. Både lap og lim er fri for BPA ftlater, som bl.a. er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Dine Navnelapper er produceret I Danmark. Så vi har fuld kontrol over kvaliteten.


Navnelapper hverdagstestes

Vi har hverdagstestet vældig mange forskellige typer lim og materialer til navnemærkerne, for at finde den allerbedste kombination, som kan bruges til det meste. Resultatet er Navnelapper, som er kogesikre og holder til en tur i vaskemaskinen, opvaskemaskinen og tørretumbleren.Hvorfor lige Navnelapper?

Navnelapper er slidstærke og holder til det meste – vi har solgt vores Navnelapper gennem de sidste 8 år, og de mange glade kunder taler sit tydelige sprog. Hurtig levering, 100 % tilfredshedsgaranti, vores særegne ikonunivers der passer til alle aldre - og så er de fuldstændig fri for skadelig kemi (BPA og fftalater).

 

 • Unik kvalitet
 • Sidder både på tøj og ting
 • Skal hverken stryges eller syes fast
 • Holder til kogning
 • Tåler maskinvask
 • Tåler opvaskemaskine
 • Ekstremt slidestærkt tryk
 • Produceret i Danmark
 • Hurtig levering
 • Tilfredshedsgaranti

 

Og så er det jo ret smart, at Navnelapper kan pilles af igen, så tøjet kan genbruges.


Du kan sætte Navnelapper på alt (næsten)

Navnelapper holder på ure, bøger, støvler, DVD’er, værktøj, trøjer, frakker, gummistøvler, cykelhjelme, dametasker, computere, brilleetui, Nintendo, krykker, sko, cykler, hundehalsbånd, gryder, skoletasker, cd’er, laptops, pc-spil. Du kan også lave dine egne sutter med navn, madkasser med navn, sutteflasker med navn og så videre... og så videre... :-)Vil du vide mere? Tjek gerne vores blog her

Group 42
10. februar 2020

Navnelapper - uden sundhedsskadelig kemi

Materialet, der anvendes til Navnelapper, er polyvinyl og kommer fra et af verdens største etiket-virksomheder. Materialet bruges også blandt andet i sundhedssektoren i USA til at mærke blodplasma-poser. Derfor er det også grundigt testet for sundhedsskadelige kemikalier.

Tons Tøj
13. januar 2020

Børn mister meget! Men hvor meget?

En voksen skovelefant vejer op til 4½ ton. Måske ikke så overraskende. De er jo temmelig store. Så mere overraskende er det måske, at der hvert år mistes 250 tons ting og tøj alene i indskolingerne!

Nepal Plant Et Træ
24. februar 2020

Navnelapper - planter træer i Nepal

I samarbejde med Eden Projects, planter Navnelapper træer i Nepal. Nepal er måske bedst kendt for storslået natur, Himalaya bjerge og idylliske landsbyer. Hvem drømmer ikke om at opleve det storslåede Nepal?