Din browser er for gammel. Opdater den for at anvende dette website.

Vilkår

Din indkøbskurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper® i kurven

Persondata og vilkår


Betaling


Alle priser på Navnelapper.dk er inkl. fragt, moms og andre afgifter. Der kommer ingen ekstraomkostninger oveni prisen.
På Navnelapper.dk har du mulighed for at betale dine navnemærker med:


• Kort
• MobilePay
• PayPal
• EAN

Navnelapper.dk betaler transaktions-gebyrer uanset hvilken betalingsløsning, du vælger - vi har som sagt ingen ekstra omkostninger.
Når du betaler, er det den internationale betalingsindløser Valitor, der håndterer betalingen. Valitor er en af verdens største betalingsformidlere og er din garanti for en sikker online betaling med SSL kryptering og overvågede servere 24/7/365. Dermed kan hverken Navnelapper.dk eller andre læse din betalingsinfo.
Du kan læse mere om Valitor og sikkerhed her: https://www.valitor.com/
Vi trækker først din betaling, når vi afsender din ordre. Vi kan ikke trække mere end det beløb, du har godkendt. Vi kan godt trække mindre! Og vi kan tilbageføre din betaling - helt eller delvist – til det anvendte kort.
Virksomheder, som ikke har mulighed for at betale online, kan tage kontakt til os for fakturakøb. Skriv blot en mail til: info@navnelapper.dk


Levering


Navnelapper betaler alle fragt- og ekspeditions-gebyrer.
Dine navnemærker bliver sendt med DAO efter at du har afgivet bestilling på Navnelapper.dk. Oftest samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00.
Vi sender alle breve i Danmark med DAO. Du kan derfor forvente at have dine Navnelapper® indenfor 1-2 hverdage efter ordren er afgivet – leveret direkte I din Postkasse.
Skal du have leveret til Island, Grønland eller Færøerne, sendes ordren med Post Nord som A-post, og du kan forvente levering inden for 3-7 hverdage.
Navnelapper.dk sender desuden navnemærker til udlandet – også med fri fragt.


Kvittering


Din kvittering sendes automatisk til din e-mail, så snart betalingen er godkendt af PBS. Når du modtager dine navnemærker er der også vedlagt en følgeseddel med ordredetaljer og ordrenummer.


Tilfredshedsgaranti


Hos Navnelapper.dk har du '100% Tilfredshedsgaranti', som giver dig betingelser, der er langt bedre end den lovmæssige fortrydelses- og reklamationsret.
Hvis dine navnemærker fra Navnelapper.dk, uanset årsag, ikke lever op til forventingerne, så får du et nyt sæt - eller din betaling refunderet.
Du skal blot sende os en mail med ordrenummeret og en kort beskrivelse af problemet.
I nogen tilfælde vil vi bede dig om at maile os et foto eller returnere de resterende navnemærker, så vi kan finde ud af årsagen til problemet.
Tilfredshedsgarantien gælder i 12 måneder fra ordredato.


Persondatapolitik - GDPR


Hjemmesiden, Navnelapper.dk, er drevet og ejet af:
Maerk Aps
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Telefon: +4581717117
E-mail info@navnelapper.dk
CVR-nr.: 36950013


Maerk misbruger ikke dine data


Maerk Aps - som står bag Navnelapper® og StuffLabels® - bruger og opbevarer kun data i nødvendigt og/eller lovpligtigt omfang.
• Vi modtager eller opsamler ingen personfølsomme data
• Vi sælger ikke data til trediepart
• Vi bruger ikke opsamlede data til målrettet, individualiseret markedsføring
• Vi sender kun 'nyhedsbreve' til dig, såfremt du aktivt har tilmeldt dig denne service. Nyhedsbrevet kan let og enkelt frameldes igen. Herudover sender vi aldrig tilbud eller andre irriterende mails
Se mere i nedenstående:


Hvad er en cookie?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, din tablet eller din smartphone ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.


Hvorfor bruger vi cookies?


Når du besøger navnelapper.dk bruger vi cookies til at sikre at din bestilling fungerer optimalt hele vejen fra kurv til betaling. Derudover har vi cookies til opsamling af generel statistik for brugen af hjemmesiden. Statistikken er anonymiseret og kan ikke henføres til enkeltpersoner. Ved brug af hjemmesiden accepterer du, at vi lagrer dine cookies hos os. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning - http://minecookies.org/cookiehandtering/).


Hvordan bruger vi cookies?

Når du benytter navnlapper.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Permanente cookies gemmes som en fil på din enhed i en lang periode. Sessions cookies placeres kun midlertidigt på din enhed, når du åbner hjemmesiden og forsvinder igen, når du lukker hjemmesiden. Dette betyder, session cookies ikke gemmes permanent på din enhed.

Permanente cookies anvendes på følgende måde:

  • For at kunne genkende brugere, når de vender tilbage til hjemmesiden
  • For at sikre, du ikke bliver bedt om at udfylde de samme oplysninger flere gange
  • Vi (og godkendte tredjeparter) kan anvende følgende ikke-personlige oplysninger fra både permanente cookies og session cookies til statistiske formål:
  • At afgøre, hvilke dele af hjemmesiden der er mest besøgte/populære
  • At overvåge brugen af siden (frekvens og tid)
  • At udføre undersøgelser om interaktion på hjemmesiden, så alle får en bedre brugeroplevelse

Klikadfærd - Statistik


Navnelapper.dk bruger Google Analytics til automatisk at opfange og registrere trafikken på sitet, herunder hvad du klikker på, og dermed hvilke undersider du besøger. Google Analytics bruges bl.a. for at sikre at navigationen bliver så enkel og relevant som muligt for dig som bruger. Klikadfærden kobles ikke med personlig information om en bruger.


Særligt om links


Navnelapper.dk indeholder links til information der er skrevet og vedligeholdt af andre institutioner og offentlige myndigheder. Klikker du på et link til en anden hjemmeside, forlader du navnelapper.dk. Hermed gælder vores privatlivspolitik ikke længere, hvorfor du bør læse den eksterne parts privatlivspolitik.


Afvisning af cookies?


Du kan vælge, om du vil acceptere cookies eller ej. Hvis du ønsker at vide, hvornår din enhed modtager en cookie, kan du indstille din browser til at informere dig om det. På den måde har du mulighed for at acceptere eller afvise en cookie. Din enhed kan indstilles til at afvise alle cookies. Vær opmærksom på, at det kan betyde, at visse funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere korrekt og optimalt.


Sådan sletter du dine cookies


Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Hvordan afhænger af din browser og din device. Du kan se vejledning og læs mere om sletning af cookies her http://minecookies.org/cookiehandtering/


Personoplysninger


Person-oplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette kun hvis du gennemfører et køb eller anmoder os om at kontakte dig for at besvare et spørgsmål.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Købsinformationer skal vi ifølge bogføringsloven opbevare i mindst 5 år.


Mails


Navnelapper.dk bruger ikke dine oplysninger til andet formål end levering af varen og kontakt ved eventuel reklamation.
Vi sender kun 'nyhedsbreve' per mail, såfremt du aktivt har tilmeldt dig. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig vores nyhedsbrev igen.


Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Videregivelse af oplysninger


Videregivelse af dine personoplysninger som navn og e-mail m.v. sker ikke.


Har du spørgsmål?


Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@navnelapper.dk


Indsigelse og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@navnelapper.dk. Du kan også kontakte datatilsynet http://www.datatilsynet.dk/, hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger.
Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.navnelapper.dk og navnelapper.dk.


GDPR og Maerk Aps


I forhold til den nye persondataforordning er den dataansvarlige:
Maerk Aps
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Telefon: +4581717117
E-mail info@navnelapper.dk
CVR-nr.: 36950013


Kontakt


Du kan kontakte os Navnelapper.dk på følgende måder:


• Mail: info@navnelapper.dk
• Tlf: 53 777 117
• Post:
Navnelapper.dk
V/ Maerk ApS
Industrivej 3A
5500 Middelfart


Er vi optaget på telefonen, så send os gerne en SMS eller mail.
Vi besvarer mails ret hurtigt, og oftest samme dag, som vi modtager dem.