Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Bingoplade til bilturen

"Hvornår er vi der?"

 

I er lige kørt ud af indkørslen og drejet om det første hjørne, og der bliver spurgt omme fra bagsædet - første gang. Så er der altså langt til svømmepølen i Sydfrankrig eller til Mormor og Morfar i Skagen.

 

Heldigivs, er Sidsel Arndt Bæk Brorsbøl med Instagram-profilen @kreativtfrirum, kommet os til undsætning. Hun har nemlig givet os lov til at dele hendes sjove bingoplader med jer. Bingopladerne er netop lavet som underholdning under bilturen til hendes børn.

Sådan her skriver Sidsel selv om pladerne:

 

Inden længe rammer sommerferien os. Juhuu👌🏻😄🧡


I år skal vi i sommerhus i Danmark og jeg har lavet en bingoplade til bilturen, så tiden måske kan gå en anelse hurtigere😅

 

Elias på 4 år er vild med bingopladen og var også klar på konceptet forrige år, hvor han var 3 år.

 

 

Klog af skade har jeg i år lamineret pladen, så vi kan genbruge den igen og igen✌🏻🤩 Og så laver vi krydser med en whiteboard tusch som kan tørres af med en våd klud (eller vådserviet).

 

Sidste år, hvor Elias var 3 år, og frygten for tusch i hele bilen var tilstede, brugte vi klistermærker i stedet for tuscher😄👌🏻

 

Rigtig dejlig sommerferie til dig. Jeg håber i kan få glæde af bingopladen💖

 

Kærligst
Sidsel


Hvis I står på trapperne og netop skal ud ad døren som i 'lige-om-lidt', eller du måske ikke lige føler dig i det kreative hjørne, kan du her downloade begge plader. 

 

Download Bingoplade 1

Download Bingoplade 2.


Held og lykke med den lange biltur. Vi håber, børnene hurtigt falder i søvn efter en god omgang bilbingo ;-)