Din kurv

  • {{orderLine.quantity}} sæt af 90 labels

    {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

  • Du har ingen Navnelapper i kurven

Aktivitetsark til download

Her på siden finder du sjove aktivitetsark for børn. Der gemmer sig alt fra sjove bingoplader til forsøg, og der kommer løbende nye til... Alt du skal gøre er, at downloade og sætte i gang. Så bliver det da ikke nemmere ;-) 


Naturbingo-plade

Gå på opdagelse med børnene i naturen med et sjovt spil "Æggebakke-bingo". Pladen her er designet af Camilla Juul, der også har den kreative og inspirerende Instagram-profil, @ladfantasienblomstre.

 

Download pladen her:
Naturbingoplade til en æggebakke 

 

Læs Camillas tanker om, hvorfor naturbingo er en rigtig god aktivitet sammen med børnene og se også, hvordan du laver din helt egen naturbingoplade i vores indlæg om naturbingo.


Bilbingo til at gøre køreturen ekstra sjov

Åh ha, sådan en køretur kan altså godt føles rigtig lang, når man kun er 6 år, eller deromkring. 

 

Heldigvis har vi allieret os med Sidsel Arndt Bæk Brorsbøl med Instagram-profilen @kreativtfrirum.

 

Hun hjælper os forældre med at gøre bilturen ekstra sjov med sine 2 sjove bingoplader - alt du skal gøre er at downloade og printe dem ud, og så vil børnene elske dig ;-)

 

Download bingopladerne her:
Bingoplade 1
Bingoplade 2 

 

Få Sidsels gode tricks til, hvordan du bruger bingopladerne bedst.


Sjovt forsøg i børnehøjde

Bor der en lille nysgerrig "Peter Pedal" hjemme hos dig, som slet ikke lade kan være med at gå på opdagelse i verdens uendelige fænomener? 

 

Så vil vores Navnelapper-forsøg helt sikkert være et hit - her skal I nemlig undersøge, hvad der flyder... Og flyder det egentlig, eller er det pga. vandets overfladespænding?

 

Download afkrydsningsarket til forsøget her:
Afkrydsningsark til test af overfladespænding

 

Er du ikke lige så skarp på fysikken bag? Så er der hjælp at hente. Få hele forklaringen bag og en instruktion i forsøget her


Den Originale Navnelapper-Flyver

Vi vil gerne præsentere dig for vores 3 flotte papirflyvere med hvert deres flotte Navnelapper-design og egenskaber.

 

Vælg den papirflyver, der passer bedst til dig, så du står stærkt i det flyvende kapløb mod dine konkurrenter.

 

Den første papirflyver, vi vil præsentere, er Den Originale Navnelapper-Flyver. Papirflyveren fremstår i et helt klassisk design og flyver som en skarp pil igennem luften.

 

Download papirflyveren her:
Den originale Navnelapper flyver

Papirflyveren, McDonald

Næste Navnelapper-papirflyver er McDonald. McDonald er en bredskuldret papirflyver, der som en tyr tordner igennem luften. Det er bare med at komme ad vejen, når McDonald først er kommet igang.

 

McDonald er opkaldt efter vores virkelige Navnelapper-ko, der står på en mark ikke langt fra Navnelapper-kontoret. Her gnasker han krat og hjælper fuglene sammen med sine andre Navnelapper-ko-venner til fordel for biodiversiteten. Læs mere om McDonald og hans venner.

 

Download den tordnende papirflyver her:
Papirflyveren, McDonald

Kragen

Sidste levende billede er Navnelapper-papirflyveren, Kragen. Kragen er en skarp papirflyver, der ikke er bange for at bruge beskidte tricks, når den er i luften og vil kunne snyde sin modstander til en sikker sejr...

 

Download den snu papirflyver her:
Papirflyveren, Kragen